fbpx
Hitta Din OptimumTerapeut / Tränare

För våra kunder som vill ha hjälp med OptimumTräning finns i dagsläget två alternativ – antingen att komma till våra Optimumkliniker i Borås eller Kungälv eller att få hjälp hos någon av våra Diplomerade OptimumTränare som finns runtom i Sverige och Finland.

OptimumTerapeut:

På Optimumklinikerna i Borås och Göteborg jobbar grundaren Markus Greus (Borås) och kollegan Helena Zätterberg (Kungälv). Markus och Helena är i nuläget de enda OptimumTerapeuterna i Sverige vilket innebär att de har den högsta nivån av utbildning och har tillsammans över 25 års erfarenhet av OptimumTräning. Klinikerna har besökts av kunder från 19 olika länder omfattande individer med svår smärtproblematik där ingen annan behandling har hjälpt till framstående elitidrottsmän som varit ute efter en minskning av skaderisk till en förbättrad prestationsförmåga.

OptimumTränare:

OptimumTränarna är alla utbildade till tränarnivå som omfattar en 10-dagars utbildning av grundaren Markus Greus och driver sin egen klinik som de själva ansvarar för. Listan av Diplomerade OptimumTränare® som samarbetar med oss växer stadigt och kartan uppdateras därav regelbundet.