fbpx
Hitta Din OptimumTerapeut / Tränare

För våra kunder som vill ha hjälp med OptimumTräning finns i dagsläget två alternativ – antingen att komma till våra Optimumkliniker i Borås eller Kungälv eller att få hjälp hos någon av våra Diplomerade OptimumTränare som finns runtom i Sverige och Finland.

Välkommen till OptimumTerapeuterna:

På Optimumklinikerna i Borås och Göteborg jobbar grundaren Markus Greus (Borås) och kollegan Helena Zätterberg (Kungälv). Markus och Helena är i nuläget de enda OptimumTerapeuterna i Sverige vilket innebär att de har den högsta nivån av utbildning och har tillsammans över 25 års erfarenhet av OptimumTräning. Klinikerna har besökts av kunder från 19 olika länder omfattande individer med svår smärtproblematik där ingen annan behandling har hjälpt till framstående elitidrottsmän som varit ute efter en minskning av skaderisk till en förbättrad prestationsförmåga.

Välkommen till OptimumTränarna:

Här kan du kan vara säker på att hitta en passionerad och erfaren OptimumTränare som är utbildad till tränarnivå genom en intensiv 10-dagars utbildning med vår grundare Markus Greus själv. Vi är stolta över att ha högkvalitativa Diplomerade OptimumTränare® och vår lista fortsätter att växa. Genom att regelbundet uppdatera vår karta kan du alltid känna dig trygg och hitta en tränare nära dig som passar dina unika behov och önskemål. För att maximera dina resultat använder våra tränare vår avancerade systemlösning OptimumOnline, vilket ger dig skräddarsydda träningsprogram speciellt utformade för dina mål och behov. Detta innebär att du kommer att ha större möjligheter att uppnå dina träningsmål och njuta av ett smärtfritt och rörligt liv. Så vad väntar du på? Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig att bli den bästa versionen av dig själv!