fbpx

Gruppträning

Bli av med din smärta och få en mer välfungerande kropp med vår OptimumTräning i grupp. Den passar dig som inte har akut behov av personlig behandling men ändå behöver hjälp att rätta till obalanser och smärtproblematik, eller för att förebygga problem.

För vem?

Förutom de som nämns i inledningen kommer många människor på våra gruppträningar för att de är nyfikna på OptimumMetoden – allt från seniorer till ungdomar och elitmotionärer. Just nu erbjuder vi gruppträningspass på onsdagar.

  • Vi fokuserar på de vanligaste obalanserna i kroppen och arbetar tillsammans i grupp med att komma till rätta med dessa.

Vi arbetar med hela kroppen då nackbesvär exempelvis kan orsakas av stela höfter och ländryggsbesvär kan orsakas av stela skuldror.

Hur går det till?

I gruppträningen lär du dig att balansera din kropp och hur kroppen fungerar vid optimal funktion från topp till tå. Målet med träningen är med andra ord att åtgärda grundorsaken till problemen – oavsett om det handlar om ont i tån, ryggen, eller huvudet och allt däremellan.

Träningen löper över 4 veckor och där går vi både praktiskt och teoretiskt igenom olika delar som förbättrar funktionen. Nästa pass bygger på det förra vilket innebär att du för bästa resultat deltar i alla fyra passen.

Deltagarna får tillgång till bilder och instruktioner på övningarna för att kunna träna hemma mellan gruppträningspassen.

Kommer senare…

4 träningspass á 1h ingår, samt utförliga bilder och instruktioner för egenträning hemma mellan passen.

  • Pris: 1 995 kr inkl. moms
    Betalning sker på plats vid första passet.
  • Onsdagar kl 18-19, totalt 4 onsdagar i rad.

    Maila din intresseanmälan till oss på info@optimum-metoden.se

  • Missar du ett pass kan du delta i en annan grupp vid senare tillfälle i mån av plats.
Image module
Så här går det till

Kom gärna ombytt till bekväma träningskläder och skor.

Image module
Genomgång

OptimumTerapeuten som håller i träningen börjar med att ge en kortare bakgrundsinformation. Här får ni en genomgång av teorin bakom metoden så att det blir tydligt varför vi gör det vi gör.

Image module
Träning

Därefter kör vi igång träningspasset där terapeuten visar övningarna och förklarar syftet med dem. Terapeuten går under passet runt till samtliga deltagare och säkerställer att övningarna utförs korrekt.

Image module
Träningsprogram

Efter passet får samtliga deltagare ett mail med övningarna för att kunna träna hemma mellan de veckovisa passen. Träningsprogrammet består av de övningar som gåtts igenom under passet.