fbpx
Boka din behandling hos oss!

Vi på Optimum kliniken erbjuder även Osteopatbehandling i Kungälv.

Vad är Osteopati?

Osteopati är en manuell behandlingsform där terapeuten använder sina händer för att diagnostisera och behandla dysfunktioner i rörelseapparaten.

Inom Osteopatin så ser man på människan som en helhet där alla delar påverkar varandra.

Osteopaten jobbar med att återställa rörlighet och funktion och genom att ge kroppen de bästa förutsättningarna så hjälper man kroppens egna förmåga till självläkning.

Vad gör en Osteopat?

När du kommer till oss första gången rekommenderar vi att du bokar minst två coachningssessioner med 1-2 veckors mellanrum då vi ser bäst resultat när vi kan följa upp processen inom rätt tidsperiod.

En Osteopat jobbar alltid efter att hitta grundorsaken till ens problematik och som hindra kroppen till att självläka. Med hjälp av mjuka och behagliga behandlingstekniker hjälper Osteopaten kroppen till att räta upp obalanser I rörelseapparaten.

Osteopaten ser alltid till individens bästa och arbetar utefter dens förutsättningar, därför är alla osteopat-behandlingar individanpassade.

En Osteopat använder sina händer för att säkerställa diagnos och i behandlingen.

Boka din Osteopatbehandling!

Helena har arbetat som Osteopat sen 2012, hon är utbildad hos Skandinaviska Osteopathögskolan med en fyraårig fil kand.

Ibland önskar kunder extra behandling mellan sina optimumträningsbesök för att snabbare komma viadare och få bättre effekt av sin träning, därför är osteopatbehandlingar ett utmärkt komplement till optimumträningen.

OPTIMUM Kungälv

Välkommen till Optimumkliniken i Kungälv. Så här ser det ut när ni besöker oss i Kungälv. Det finns gratis parkering precis utanför ingången. Åker du buss ligger resecentrum med en kort promenad ifrån kliniken, Grön express går från centrala Göteborg till Kungälvs resecentrum. Varmt välkommen!

Helena Zätterberg

Helena välkomnar dig till Optimumkliniken i Kungälv. Här kan du boka in dig hos henne för Optimumträning, Osteopatbehandling eller massage. Varmt välkommen!

Lyssna gärna nedan vad tidigare kunder säger

Är du med nyfiken på att testa? Ta då första steget genom att boka en tid.

Tack Helena för behandling och bra genomgång av övningar för mina besvär.
Katrin T.
Personlig behandling - Helena
På rekommendation av min son tog jag kontakt med Optimum i början av maj detta år. Sonen har tränat sedan länge med Optimum-metoden och tyckte, när han såg min belägenhet, att det kunde vara något för mig. P g a covid-19 så hade jag tränat mina dåliga knän (artros) fel och för mycket med resultat att jag hade stora svårigheter att gå. Efter 5 Skype-möten á 90 minuter, 4 träningsprogram och 4 1/2 månader senare är jag är begeistrad Optimum-tränare! Redan tidigt i processen upplevde jag förbättrad funktion, rörelse och smärtlindring. Idag så gott som smärtfri, fortsatt förbättrad funktion, rörlighet och styrka. Efter åratal av fysioterapeutisk träning, Pilates och Feldenkrais är jag nu efter Optimum -träning bättre grundad, har bättre inre balans och jag kan äntligen gå i trappor utan besvär! Jag rekommenderar varmt Optimum i allmänhet och Helena Zätterberg i synnerhet: så trevligt bemötande, så kunnig guidning genom rörelser och program, så god uppföljning! Som sagt: Supernöjd kund!
Åslög Rosén
Personlig behandling - Helena
Detta har jag sökt länge, att först få behandling och sedan få ett rörelseprogram utifrån mina behov, detta är vad många skulle behöva, tror jag.
Gunilla K.
Personlig behandling - Helena

OptimumTerapeut

Du behandlas av Helena Zätterberg under ditt besök.

Image module

Helena Zätterberg

  • OptimumTerapeut
  • Osteopat BSc D.O.
  • PosturalTerapeut
  • Basmedicin, 2 år
  • Friskvårdsterapeut
  • Diplomerad Massör