fbpx

Föreläsning

Vill du boka Markus för en underhållande föreläsning med hög igenkänningsfaktor, som talare till er konferens, eller för en intervju i din kanal? Kom på vår Gratisföreläsning om OptimumMetoden för att få ett smakprov av vad vi kan erbjuda.

Image module
Gratis upplevelse-föreläsning

Vill du veta mer om vår revolutionerande metod? Vår grundare, Markus Greus, håller en interaktiv föreläsning om OptimumMetoden.

Under kvällen får du reda på hur kroppen fungerar när den fungerar som bäst och vad du kan göra för att återskapa en smärtfri och välfungerande kropp. Du får även testa din nuvarande funktion och prova på några Optimum-övningar.

Välkommen att anmäla intresse för nästa föreläsning här nedan.

Image module
Föreläsning på jobbet

Vill du ge dina anställda de bästa förutsättningarna för att hålla sig välfungerande och må bra?

Satsa på din personals långsiktiga välmående genom att bjuda dem på en föreläsning av Markus Greus. Låt dina anställda då lära sig mer om hur våra kroppar fungerar när de fungerar optimalt samt testa på några rörelser med OptimumMetoden.

Image module
Intervju för din kanal

Vill du informera dina lyssnare om det största genombrottet sen sjukgymnastiken på 1800-talet?

Vår grundare, Markus Greus, besitter unik kunskap om kroppen och hur man kan komma till rätta med kronisk smärta. Lyssna gärna på de poddar han medverkat i (under press/podcast) samt referensfilmer från våra kunder på behandlingssidan. Vill du att Markus ska medverka i din kanal så kontakta oss här och beskriv ditt ärende.

Intresserad av föreläsning eller intervju?

Vill du anmäla dig till vår gratisföreläsning? Fyll i formuläret och kom ihåg att ange hur många som kommer i meddelandefältet.

Vill du boka Markus som föreläsare eller få kontakt för en intervju eller ett eventuellt samarbete?
Fyll i formuläret och beskriv ditt ärende så utförligt som möjligt i meddelandefältet.