fbpx
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Grundkurs i OptimumTräning® / DIPL. OptimumTränare steg 1 av 5

Tvådagars grundkurs (Steg 1)

mars 18 @ 09:00 mars 19 @ 16:00 CET

Under denna kurs som också är steg 1 i utbildningen till Diplomerad OptimumTränare kommer du att lära dig ett nytt sätt att analysera och åtgärda kronisk smärta, återkommande skador och nedsatt prestationsförmåga!

  • Lär dig hur kroppen är designad att fungera vid optimal funktion och vilka muskler som egentligen är viktigast för att hålla kroppen smärtfri, välfungerande och hur dessa bidrar till optimal prestationsförmåga i idrottssammanhang. De är inte dem man allmänt sett tror!
  • Lär dig att analysera vilka muskler som blivit försvagade och vilka som kompenserar för detta och hur detta leder till inskränkt funktion och smärta.
  • Lär dig en ny typ av övningar som på väldigt kort tid släpper på kompensationer i överarbetande muskler och aktiverar de viktiga posturala (=hållnings-) musklerna.

Med denna unika kunskap kommer du att snabbt, enkelt OCH permanent kunna hjälpa dina kunder oavsett om de söker för kroniska nack- eller ryggbesvär, ont i axlar/armar, höfter/knän eller fötter. Du kommer också att kunna hjälpa alla dom som får återkommande skador vid idrottsutövande och dom som vill förbättra sin prestationsförmåga oavsett idrott!

Träningen bygger i grunden på postural terapi som härstammar från USA och håller på och etablerar sig som en ny standard för funktionell träning.

Vi på Optimum var först med att introducera träningen i Sverige då vi började arbeta med det 2001 och har förfinat den sen dess. Vi har arbetat med över 10000 kunder innefattande allt ifrån helt otränade personer i olika åldrar med smärtproblematik till ett stort antal av våra främsta elitidrottare – se referenser på vår hemsida och scrolla ner för att se en film om utbildningen!

Väldigt många av våra kursdeltagare säger att detta är just den pusselbit de saknat i sin tidigare utbildning.

690Sek – 4950Sek